Kom videre med kreativitet

Jeg var en som gik igennem livet uden at mærke mine følelser. Det er måske ikke helt rigtigt, jeg kunne mærke en voldsom smerte i mit hjerte. Jeg koblede den smerte med tristhed, sorg, angst og stress. Det var som at der var en sort sten omkring mit hjerte som knuste det og jeg kunne næsten ikke trække vejret. Når jeg startede min uddannelse for at blive en lifecoach kunne jeg ikke svare på spørgsmålet “hvordan føles det?”. Hver gang jeg blev spurgt om hvor jeg kunne mærke mine følelser i min krop så vidste jeg ikke hvordan jeg skulle svare. Hvis jeg var glad så vidste jeg det fordi der var en stemme i mit hoved som sagde at jeg var glad og jeg vidste det fordi der var inge smerter i mit hjerte. Så hvis jeg kunne ikke mærke noget som helst i min krop så betydede det at jeg havde det fint. Kort sagt jeg havde på en tidspunkt lavet et split mellem mit hoved og min krop, mellem mine tanker og mine følelser. Det duer jo ikke fordi vores følelser er vores gps system. Det er i vores følelser at vores instinkt ligger og hvis vi ikke kender vores følelser så hvordan kan vi vide hvornår vi er i fare?

Mit første skridt til at skabe enhed mellem tanker og følelser var igennem kreativitet. Jeg sat mig ned og lyttede til musik og malede. Fuldstændig uden at tænke fokuserede jeg på mit lærred og begyndte at male. Hver gang en tanke dukkede op lukkede jeg øjnene og når jeg åbnede dem igen fandt jeg en punkt på lærred og visualiserede at der var en lystråd fra mit hjerte til farven på lærred. I en time sat jeg og fokuserede på den lystråd som strålede mellem mig selv og mit maleri og jeg kunne mærke pludselig en varme der begyndte i min mave og spredte sig til min arme og op halsen! Hold dog op hvor det var en mærkelig oplevelse, at mærke gode følelser i kroppen var helt nyt for mig og jeg følte mig så stolt over det.

Næste dag hvor jeg sat i bussen kiggede jeg rundt om mig og lagde mærke til hvad skete i min krop og når jeg kunne mærke noget som helst i min krop fokuserede jeg at finde ud hvad for nogen følelse det kunne være, og det lykkedes. Jeg var lykkelig og stolt og jeg kunne mærke det i min krop. Varm følelse i maven som spredte sig op til min hals og fik mig til at smile. Den dag glemmer jeg aldrig.

Vil du lære at komme i kontakt med dine egne følelser? Så send mig besked og sammen finder vi tid til dig.

Add A Comment