Identitet

Identitet

Har du nogensinde tænkt over hvem du virkelig er? Hvem er du og hvad har skabt den person du tror du er? Da det gik op for mig at jeg en dag vidste ikke hvem jeg er så blev jeg frustreret og irriteret. Jeg var 48 år gammel og pludselig var der opstået en tanke om at jeg ikke kendte den person som jeg var blevet. Når jeg tænkte tilbage til hvem jeg var som barn, teen, ung kvinde så virkede det som at jeg var pludselig blevet til en som jeg ikke kendte. Jeg var ulykkelig, bange, stresset, trist og vred. Jeg var meget vred og usikker og i tvivl om at jeg kunne fortsætte med at være dem jeg var blevet til. Så hvis jeg ikke var den jeg troede, jeg var ikke som jeg gerne vil være hvad kunne jeg så gøre. Jeg havde ikke lyst til at ændre hvem jeg var, jeg ville stadig være mig, jeg ville bare være en bedre udgave af mig selv.

Sidder du også og jeg tænker hvordan du kan blive den bedste udgave af dig selv? Det jeg lærte om mig selv bruger jeg stadig og det er ikke fantastisk værktøj som er nemt at bruge og gør at det bliver sjovt at lave ændringer i sit liv. Selvudvikling på den fede måde. Følg med her på bloggen og få gode råd til din egen selvudvikling.

Add A Comment